Ara

“Dilimizin Zenginlikleri Projesi” kapsamında düzenlenen “Sözlük Tasarım Yarışması”na katılan öğrencilerimize katılım belgeleri Okul Müdürümüz Rıfat Özdemir tarafından verildi.Tasarladığı sözlükle ilçede 1. olan 7/H sınıfı öğrencisi  İdil Çakır’ı tebrik ediyor ve ilde de kendisine başarılar diliyoruz.

Ara

Okulumuzda”Dilimizin Zenginlikleri”projesi kampsamında düzenlenen “Sözlük Tasarımı”etkinliğine öğrencilerimiz büyük ilgi gösterdi.

Ara

Okulumuz Yıldız Erkek voleybol takımı Giresun İmam Hatip Ortaokulunu 3-0 yenerek İl şampiyonu olmuştur. Takımımızı ve Beden Eğitimi Öğretmenimiz Selçuk Sekban'ı tebrik eder bölge finallerinde başarılar dileriz.

Dinamometre Etkinliği

Ara

4 Aralık 2023 tarihinde oynanan maçta Güre Ortaokulunu 2-0 yenerek 1.grup aşamasını namağlup lider tamamladık. Tebrikler kızlarımıza

Öğretmenler Günü Yemeğimizden

Kas

Yıldız kızlar voleybol müsabakalarında 2.maçımızda da Erdoğan Emekli Başkomiser Galip Güngör Ortaokulunu 25-14 ve 25-7'lik setlerle 2-0 yenerek 2'de 2 yapmayı başardık

Kas

Yıldız Kızlar voleybol müsabakasında ilk maçımızda Teyyaredüzü Şehit Ufuk Bingöl Ortaokulunu 25-16 ve 25-13'lük setlerle 2-0 mağlup ettik

Triatlon Türkiye 2.si okulumuzdan

Okulumuz Atatürk büstü Adem ve Nurgül Derelinin katkılarıyla yenilendi

Kas

10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü münasebetiyle düzenlenen ortaokullar arası kompozisyon yazma yarışmasında ilçe üçüncüsü olan öğrencimiz Duru Aydemir’e ödülü, Bulancak Özel Harekat Tabur Komutanı Binbaşı Oğuz Yalçın tarafından verildi. Öğrencimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

6/F sınıfı ile dolaşım sistemi konusunda kalbin yapısını inceledik

10 Kasım Atatürk'ü Anma Haftası Okul Programımız

Kas

10 Kasım Atatürk'ü anma haftası nedeniyle resim öğretmenlerimiz Ayşe Aktaş Sargın ve Burcu Nas'ın özenle ve aşkla hazırladığı bu pano için çok teşekkür ederiz.

Kas

Kızılay ve Kan Bağışı Kulübü sorumlusu Erol Toptaş öğretmenimizin önderliğinde kulüp öğrencilerimiz 3-9 Kasım Organ Bağışı ve Nakli Haftası dolayısıyla öğrencilerimizi bilinçlendirmek için pano hazırladılar. Öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.