Ara

Küçük Kız Hentbol Takımımızı Espiye spor salonunda Mustafa Kemal Ortaokulunu ilk maçlarında 9-2 skorla yenmeyi başardı.Öğrenci ve öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.

Ara

7 G sınıfı öğrencileri Türkçe dersinde eğlenerek öğrendi.Zarflar konusu ile ilgili öğretmenleri S.Ayse Nur Sarıgül ' 'ün hazırladığı etkinlikten büyük bir zek aldılar.

Ara

7/E Sınıfında öğle arası yapılan veli süprizleri devam etmektedir.Yaptıkları ikramlar için Ayşegül ERBAŞ ve Fatma GÜRSAN a çok teşekkür ederiz..

Mevlana Haftamız Kutlu Olsun

Prof.Dr.Utku PERKTAŞ Okulumuzda

Nis

Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce Organize edilen Scratch ile Oyunumu Kodluyorum Oyun Tasarım Yarışması´na katılarak emek harcayan öğrencilerimize belgelerini  okulumuzda yapılan törenle birlikte verdik.

Teşekkürler Çocuklar !

Mrt

TÜBİTAK tarafından düzenlenen 13.Ortaokul Araştırma Projeleri yarışmasında Samsun Bölge Sergisine katılan okulumuz öğrencileri , projelerini gelen ziyaretçilere ve jürilere tanıttı.Öğrencilerimizin projesi büyük bir ilgi gördü.Öğrencilerimize başarılar diliyoruz.