Şbt

5 C sınıfı  rehber öğretmeni Ayse Nur Sarigul veli ziyaretlerine devam ediyor.Ravza Mina Yeşiltepe,Arda Lütfi Yıldız,Elif Torun,Hamit Karataş,Fatma Zehra Ustaoğlu ve Halil Ibrahim Aslan ile başladığı ziyaretlerine hızla devam edeceğini dile getiren sınıf öğretmenimiz ev ziyaretlerinin öğrencilerin başarısında  etkili olduğunu dile getirdi.

Zümre Öğretmenler Kurulu Toplantılarımızı Gerçekleştirdik

Küçük Kız Hentbol Takımımız Bölge Maçları İçin Tokat Yolunda

2.Dönem Öğretmenler Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

Şbt

5 f sınıfından Berat uzuncam 'ı geçirdiği ameliyat sonrası evinde ziyaret ettik.Din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmeni Zafer turan öncülüğünde yapılan ziyarete 5 F sınıfından birçok öğrenci katıldı.Bizde Mehmet Akif Ersoy ortaokulu olarak öğrencimize geçmiş olsun diyoruz....

Küçük kız voleybol takımımız

Küçük erkek voleybol takımı il 1.si

Münazara Yarışması

Anasınıfı öğrencilerinin karne hyecanı

Ock

Okul bahçemizde düzenlenen karne töreni renkli dakikalara sahne oldu.Karne töreninde; satranç turnuvasında,voleybol turnuvalarında,karate ve güreş müsabakalarında derece yapan öğrencimize belge ve kupaları takdim edildi.Ve yine denemede derece yapan öğrencilerimize belgeleri verildi.Törenimiz Okul Müdürümüz Sayın Mustafa  GÜNDOĞDU'nun güzel dilek ve temennileriyle sonlandırıldı.

Ock

Film Müzikleri Flüt Konserimizi Gerçekleştirdik.Emeklerinden dolayı Ezgi Şahin ve Hasan Şahin öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Ock

Yine dopdolu içeriği ve birbirinden farklı bölümlerinin olduğu okul gazetemiz çıktı.

Ock

Küçük kız voleybol takımımız il ikincisi olmuştur

Küçük Erkek Voleybol takımı finalde

Ock

7/G sinifi ve 7/H sinifi Turkce ogretmenleri Sabiha Ayse Nur Sarigul ve Ozlem Takir rehberliginde hazirlanan ogrencilerin arasinda duzenlenen "Ilk insanlar mi daha mutludur yoksa gunumuz insanlari mi"konulu munazara yarismasi okulumuzun Cok Amacli Salonunda gerceklesmistir.Juri uyelerimizin degerlendirmesi sonucu 7/H sinifi kazanan grup olmustur.