Ara

Yıldız Erkek Voleybol müsabakalarımız bugün ilk maçını Selçuk Sekban öğretmenimiz başkanlığında Espiye spor salonunda gerçekleştirdi. Başarılar çocuklar

Ara

Okulumuz öğretmenlerinden Anıl Öztürk Türker ve Ayşe Aktaş Sargın öğretmenlerimiz okulumuzu temsilen Bulancak Anadolu Lisesi'nde iki gün Okul Tabanlı Afet Eğitimi Seminerine katılmıştır.

Ara

Edebiyat dünyasının usta yazarlarından Feyza HEPÇİLİNGİRLER'İ okulumuzda ağırladık. Öğrencilerimizle söyleşiler gerçekleştiren usta yazar söyleşi sonrasında düzenlenen imza töreninde öğrencilerimizle tek tek ilgilenerek kitaplarını imzaladı .Feyza Hepçilingirler'e Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu ailesi  olarak teşekkür ediyoruz.

Ara

Küçük Kız Hentbol takımımız İl birincisi oldu. Çalıştıran Beden Eğitimi Öğretmenimiz Anıl ÖZTÜRK TÜRKER'e teşekkür eder, öğrencilerimize başarılar dileriz. Şampiyon Minikler...

Gıda ve Tarım Müdürlüğünden Seminer

Ara

Milli Eğitim Müdürümüz Şenel BULUT ve İlçemiz Okul Müdürlerinden Okulumuza Ziyaret

Selçuk SEKBAN Öğretmenimizden Okulumuza Anlamlı Ziyaret

Küçük Kız Hentbol Takımımız Finalde

Anasınıfı Öğrencilerimizin Yerli Malı Etkinliği

İngilizce Dersi Yaşayarak Öğrenelim Projesi Eğitim Çalışması

Ara

Yıldız Kız Voleybol takımımız Çıtlakkale Ortaokulunu 2-0, Boztekke Ortaokulunu 2-0 yenerek çeyrek finale yükseldi. Tebrikler

Küçük Kız Hentbol takımımız Merkez Mustafa Kemal Ortaokulunu 9-2,

Merkez Gedikkaya Ortaokulunu 4-2,

Kayadibi Ortaokulunu  9-2 skorlarla yenerek yarı finale adını yazdırdı. Tebrikler

Papatyalar Sınıfının Yerli Malı Etkinliği

Ara

Okulumuz 7-E sınıfı öğrencileri,Türkçe dersinde yaptıkları ve üzerinde yazımı karıştırılan kelimelerin yazılı olduğu tişörtleri giyerek doğru yazım konusuna dikkat çektiler ve tüm okulda farkındalık oluşturdular.

Yıldız Kızlar Voleybol Takımımız İlk Maçını 2-0 Skorla Aldı